IZDELAVA IN POSTAVITEV SPLETNE STRANI V LASTNEM CMS-SU

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Kamp Koren Kobarid

 

Izdelava spletne strani po ugodni ceni

Izdelava spletne strani za Kamp Koren Kobarid je bila narejena v kratkem času. Naredili smo jo v lastnem CMS urejevalniku, ki omogoča hitro in enostavno urejanje. Vsaka stranka lahko besedila in slike nadgrajuje sama, če to želi. Pri izdelavi spletne strani je cena odvisna od obsega in zahtevnosti projekta. Izdelana je na osnovi predloge iz knjižice dizajnov, kjer se najde tema za vsako branžo in okus. Naročnik ima možnost manjših popravkov v osnovni paketi ponudbi, ki se seveda lahko še razširi. Po želji pa je stran lahko narejena tudi v Wordpressu. V primeru potrebe stranke pa se dokupi kakšen dodaten modul. Vedno pa velik poudarek dajemo tudi izdelavi baze besed, ki jih potencialne stranke iščejo v določeni branži.

Vsisi
 
Spletna stran Kamp Koren

Izdelava spletnih strani v lastnem CMS-u za Kamp Koren Kobarid

V našem kampu se trudimo, da gostom ponudimo sožitje in sobivanje z naravo. Smo prvi kamp v Sloveniji, ki je v letu 2011 dosegel kriterije za pridobitev certifikata Eko marjetica kot okoljski kamp. V naši prodajalni je vedno na voljo sveža zelenjava in sadje z okoliških kmetij. Na zeliščnih nasadih si naši gostje odtrgajo sveže dišavnice. Naši gostje so vedno lahko športno aktivni, saj so jim na voljo plezalna stena, balinišče, namizini tenis... Najamejo si lahko športno opremo. Prav tako je veliko možnosti za dvig adrenalina tudi v okolici, zaradi česar prihajajo novi gostje in z veseljem se vračajo tudi tisti, ki so nas v preteklosti obiskali.

 
 

Izdelava spletne strani v Dreamweaverju ali kakšnem drugem programu

Izdelava spletne strani je možna tudi vDreamweaverju, Wordpressu ali kakšni drugi platformi. Veliko ga koristijo tisti, ki izdelujejo spletne strani samostojno. V našem podjetju veliko koristimo svoj lasten CMS urejevalnik, ker v večini primerov pokriva vse tiste elemente, ki so za kvalitetno objavo strani potrebni. Predvsem je enostaven za uporabo in odličen za optimizacijo. Vnašanje vsebin in slik je enostavno, zato ga naše stranke zelo rade uporabljajo. Vsak je strokovnjak na svojem področju, zato želimo našim naročnikom sodelovanje z nami narediti čimbolj optimalno. Splet postaja čedalje bolj pomemben, prav tako spletna stran. Zelo malo podjetij si še lahko privošči, da tu niso prisotna. Izbrati pravega ponudnika, ki lahko stranki ponudi to, kar potrebuje je zelo pomembno. Veliko stalnih strank in novih strank nam to vsakodnevno dokazuje. Preverite, če smo pravi za vas!

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Odvetnik Nikola MaslovaričIzdelava spletne strani IntectivIzdelava spletne strani Candor DominkoIzdelava spletne strani Blue MauritiusIzdelava spletne strani Aqua coolIzdelava spletne strani Psihoterapija Center

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.