O NAS

Dragi gostje!

Prebivalci Kobarida smo srečni ljudje. Živimo ob smaragdno zeleni reki Soči in pod vrhovi mogočnih Julijskih Alp. Svojo energijo črpamo iz neokrnjene narave, ki nas obdaja. Tisti, ki nas obiskujejo že leta, pravijo, da znamo svojo srečo deliti tudi z našimi obiskovalci. Mnogi med njimi postanejo naši prijatelji, zato ne bodite preveč presenečeni, če bomo tudi vas poklicali po imenu ali vam morda ponudili svežo zelenjavo z našega domačega vrta. 
Želimo, da se pri nas naužijete tega, kar nam narava ponuja v izobilju. Miru in svobode, neobremenjenosti in globokega občutka sreče, ki naj vas spremlja še dolgo po tem, ko boste že doma. 

Vaša Lidija Koren

 

Kamp Koren**** Kobarid – prvi slovenski EKO kamp

Na izjemno lepi lokaciji, na gozdnatih terasah neposredno nad reko Sočo, se na okoli 4000 kvadratnih metrih razteza eden najlepših kampov v Soški dolini. Kamp Koren Kobarid****, ki sprejme 280 gostov v kampu in 36 gostov v eko brunaricah, je edini štirizvezdični kamp v tem delu Soške doline. Kamp Koren ima dolgoletno tradicijo sonaravnega turizma in je kot prvi med slovenskimi kampi prejel naziv Eko marjetica, evropski certifikat za okoljski turizem. Kamp obratuje vse leto, prav tako pa je od 1. januarja do 31. decembra možno tudi bivanje v eko hišicah.

Po oceni turističnega vodiča Cool Camping Europa sodi Kamp Koren med 20 najboljših evropskih destinacij za ljubitelje narave in kampiranja. Kot priporočeno destinacijo nas boste našli v največjem evropskem vodiču ADAC, pa tudi v priznanem britanskem kamping vodiču Alan Rogers, kjer so Kamp Koren zaradi izjemne kakovosti namestitve v naših lesenih hiškah leta 2010 izbrali za Evropskega zmagovalca namestitvenih kapacitet.

 

Prepričajte se tudi sami, zakaj je Kamp Koren leto za letom med prejemniki turističnih nagrad in zakaj se kar tretjina vseh naših gostov vsako leto znova vrača k nam. 

 

Dobrodošli!